Stránky jsou určené odborníkům ve zdravotnictví.
Pondělí 21. květen 2012 | Svátek má Monika
  |  Politika  |  Komentáře  |  Finance  |  Z medicíny  |  Kongresy  |  Z praxe  |  Tiskové zprávy  |  Legislativa  |  Rozhovory  |  

INFORMACE

PŘIHLÁŠENÍ
Registrovaný e-mail:
Heslo:

Zprávy

Sprostý doktor? Může za to ředitel

25.02.2010 09:18
Zdroj: MfD
Autor: lep
"Zíral jsem. Lékař vtrhnul do čekárny plné lidí bez pozdravu a netušil, že na dveřích existuje klika, takže jimi jen bouchal..." popisuje v rozhovoru náměstek ministryně zdravotnictví Marek Šnajdr svoji návštěvu v nemocnici. Vyjadřuje se k průzkumu o kvalitě péče v českých nemocnicích, které organizovalo ministerstvo.
Příspěvků v diskusi: 4

Diskuse

Z důvodu snahy o kultivaci úrovně diskusí odborného serveru Medical Tribune mohou přispívat pouze registrovaní čtenáři. Registrujte se ZDE.
...
06.03.2010 | 12:21
Souhlasím s vámi. Nehledě na to,a možná se mnou nebudete souhlasit,že já jako sestra beru ještě podstatně méně a nikdy se kvůli tomu nechovám k pacientům špatně.Oni za tento sytém nemůžou a jistě také ne za podprůměrné odměňování zdravotníků.Jinak je pravdou,že lékaři i sestry jsou u nás velice podhodnocovaní oproti vyspělým zemím světa.Je-li mi dobře známo,tak například v Německu bere lékař s atestací kolem 70 až 100 tisíci,,sestra kolem 40 tis. Je to skutečně markantní rozdíl.Já mám nyní u soukromého lékaře 12 hrubého,což nepovažuji za mzdu,ale za jakousi almužnu.Je to vážně smutné.

Reakce na příspěvek

Do diskuse smějí přispívat pouze přihlášení návštěvníci. Diskutující jsou vázáni kodexem.

Copyright © 2000-2012 MEDICAL TRIBUNE CZ, s.r.o. a dodavatelé obsahu (ČTK).
All rights reserved. Podrobné informace o právech.