Bohumír Šimek
07.03.2010 | 16:57Podmínky vzniku Dělnické strany daly ODS a ČSSD svojí arogancí moci. Stejně jako komunisti, má i Dělnická strana zájem o demokracii, dokud se nedostanou k moci. Nevolím. ODS a ČSSD nás připravily o možnost platit eurem a jsou obě nejspíše prolezlé korupcí, protekcí, tunelováním, lobingem, možná i organizovaným zločinem a na můj vkus se mi zdá, že si příliš ochočili policii a justici. Nevolím. TOP 09? Zlí jazykové tvrdí, že jsou jen odštěpkem ODS. To by mi vadilo, to by bylo málo. Ale zatím se proklamují jako pravicová strana. Doufám, že nesklouznou doleva jako ODS. Věci veřejné? Radek John má hodně povědomosti o korupci a hodně proti ní bojoval. Ale chybí mu zkušenosti z komunální politiky. Budu je sledovat. Lidovci? Měli by se dostat do Parlamentu a oni se tam dostanou. I když jen o prsa. Zelení? Líbí se mi Ondřej Liška. Je to slušný a šikovný chlapec. Poněkud ubrali na své zeleni a dali přednost úsilí o obnovu mravní společnosti. A to je to, co naše země v současnosti potřebuje nejvíc! Proč ne!? A kdyby mne všichni naštvali, budu volit royalisty. Jak jsou ty země poklidné, kde mají krále nebo královnu!