Stránky jsou určené odborníkům ve zdravotnictví.
Úterý 21. květen 2013 | Svátek má Monika
  |  Politika  |  Komentáře  |  Finance  |  Z medicíny  |  Kongresy  |  Z praxe  |  Tiskové zprávy  |  Legislativa  |  Rozhovory  |  

INFORMACE

PŘIHLÁŠENÍ
Registrovaný e-mail:
Heslo:

Zprávy

Stabilizační příspěvek na platy sester

08.04.2010 09:22
Zdroj: www.tribune.cz
Autor: (ivb)
Čtenáře Medical Tribune zajímá, za jakých podmínek poskytuje Všeobecná zdravotní pojišťovna příspěvek na tzv. stabilizaci sester. Musí ho zaměstnavatel vyplatit? Může nemocnice tento příspěvek použít na jiné účely? Je příspěvek krácen v době dovolené či pracovní neschopnosti? Vztahuje se i na zdravotnická zařízení, která jsou akciovými společnostmi? Na dotazy sester odpovídá mluvčí VZP Jiří Rod...
Příspěvků v diskusi: 36

Diskuse

Do diskusí odborného serveru Medical Tribune mohou přispívat pouze registrovaní čtenáři. Registrujte se ZDE.

Upozorňujeme, že diskutující jsou povinni dodržovat kodex diskutujících. Nepřípustné jsou zejména příspěvky urážlivé a vulgární. Máme zájem o zajímavou, kritickou diskusi, nikoliv však o vulgarity. Uživatelům, kteří nebudou dodržovat tento kodex, zablokujeme jejich přístup do diskusí.
chrudimská sestra
09.04.2010 | 00:41
Dobře, i pokud odečtou odvody a zbyde oněch 1700, kam jde ta část příspěvku, kterou nedostanu? Dostávám okolo 1000-1300. A pokud se peníze mají využít na platy sester, tak zřejmě zbylou část dostává některá moje kolegyně navíc. Vím, že návrhy na výši příspěvku dává u nás staniční sestra. Ale mám právo znát, kam se podělo těch 700, které mi nedali?
V minulé výplatě jsme příspěvek nedostaly vůbec a nyní ho ani zpětně nedostaneme. Od příštího měsíce nám hy prý sníží na 1200 a od léta prý nebude vůbec...Tak už vážně nevím...

Reakce na příspěvek

Do diskuse smějí přispívat pouze přihlášení návštěvníci. Diskutující jsou vázáni kodexem.

Copyright © 2000-2012 MEDICAL TRIBUNE CZ, s.r.o. a dodavatelé obsahu (ČTK).
All rights reserved. Podrobné informace o právech.