Stránky jsou určené odborníkům ve zdravotnictví.
Pondělí 21. květen 2012 | Svátek má Monika
  |  Politika  |  Komentáře  |  Finance  |  Z medicíny  |  Kongresy  |  Z praxe  |  Tiskové zprávy  |  Legislativa  |  Rozhovory  |  

INFORMACE

PŘIHLÁŠENÍ
Registrovaný e-mail:
Heslo:

Zprávy

AUDIO: Pomůže zdravotníkům miliarda na vzdělávání?

03.05.2010 16:22
Zdroj: www.tribune.cz
Autor: Iva Bezděková
Budou se sestřičky muset nadále povinně vzdělávat ze svého a ve svém volném čase? Nebo tento problém vyřeší miliardová dotace EU na vzdělávání zdravotníků? Je správné, že jedna sestra může získat 40 kreditů během jednoho týdne, zatímco druhá se vzdělává v průběhu celých šesti let? Co udělalo ministerstvo pro sestry na mateřské dovolené? Redakce Medical Tribune pozvala k diskusi ředitelku odboru vzdělávání a vědy Vendulu Pírkovou…
Příspěvků v diskusi: 43

Diskuse

Z důvodu snahy o kultivaci úrovně diskusí odborného serveru Medical Tribune mohou přispívat pouze registrovaní čtenáři. Registrujte se ZDE.
M. G. jedna z diskutujících
04.02.2011 | 15:49
jsem objevila tuto diskuzi a dovolím si z příspěvku pí. Vlasákové kopírovat :
"Jak chceme prosadit zájmy sester, když se hlásíme do profesních organizací pouze za účelem získání slevy na konferenční poplatek? Přiložit ruku k dílu, to nám moc nejde, ale kritizovat umíme na výbornou. Nejlépe všechny a všechno."

Tak to cítím já a vidím i v práci, kritizuje kde kdo kde co, ale něco udělat aby to bylo jinak, to ne.
Zastala bych se mimopražských, mají to časově i finančně náročnější.
A odvaha vystoupit trochu musí být, já měla trému velikou, hlavně, když se řeklo, že se to bude nahrávat.

Reakce na příspěvek

Do diskuse smějí přispívat pouze přihlášení návštěvníci. Diskutující jsou vázáni kodexem.

Copyright © 2000-2012 MEDICAL TRIBUNE CZ, s.r.o. a dodavatelé obsahu (ČTK).
All rights reserved. Podrobné informace o právech.