Stránky jsou určené odborníkům ve zdravotnictví.
Úterý 22. květen 2012 | Svátek má Emil

PŘIHLÁŠENÍ
Registrovaný e-mail:
Heslo:

Zprávy

Nestávají se z nás pokusní králíci?

29.06.2010 16:31
Zdroj: www.tribune.cz
Autor: Lenka Šnajdrová
"Konečně by mohli lépe odměnit schopné lékaře a sestry a snížit mzdy těm neschopným nezávisle na délce praxe. V současné době to kupodivu z nějakých mně nejasných důvodů nelze. Odměňování podle schopností zní krásně, ale krásných řečí mají zdravotníci nejspíš plné zuby," píše Lenka Šnajdrová ve svém blogu...
Příspěvků v diskusi: 53

Diskuse

Z důvodu snahy o kultivaci úrovně diskusí odborného serveru Medical Tribune mohou přispívat pouze registrovaní čtenáři. Registrujte se ZDE.
Libor
29.08.2010 | 18:24
Prosím Vás - dámy. Diskutovat o tom, co kdo řikal, co kdo si myslel či myslí o snižování platů ve zdravotnictví, je zbytečné. Vycházejme z toho, že platy ve zdravotnictví jsou mizerné a takovéto budou sníženy. Celá myšlenka ďabelské
vládní trojkoalice vychází ze základní myšlenky, snížit výdeje ve zdravotnictví. Samozřejmě je tam přílepek - budeš dobře pracovat, budeš řádně odměněn. Tato strategie je pouze zamlžující manévr. Vede k falešné uvaze - plat se mně sníží, však mám naději vysoké odměny. Je to pouze myšlenka otupující ostří, odvadějící
od podstaty věci- nehorázné šetření na zdravotnících.
Pokud mají zájem na tom, aby byli odměněni výkonní zaměstnanci, současné bídné platy zdravotníků mohou být zachovány, může být navýšena možnost odměny.
Dámy pokud se zdravotnictví nezatřese - pak si s námi vladci budou dělat co budou chtít. Jedinou možností jsou hromadné výpovědi ze zdravotníctví. Jsme nenahraditelní. Pokud bude vláda stát před nebezpečím, že z nemocnic odejde polovina zdravotníků, pak teprve bude ochotna jednat o naších představách.

Reakce na příspěvek

Do diskuse smějí přispívat pouze přihlášení návštěvníci. Diskutující jsou vázáni kodexem.

Copyright © 2000-2012 MEDICAL TRIBUNE CZ, s.r.o. a dodavatelé obsahu (ČTK).
All rights reserved. Podrobné informace o právech.