Stránky jsou určené odborníkům ve zdravotnictví.
Úterý 22. květen 2012 | Svátek má Emil
  |  Politika  |  Komentáře  |  Finance  |  Z medicíny  |  Kongresy  |  Z praxe  |  Tiskové zprávy  |  Legislativa  |  Rozhovory  |  

INFORMACE

PŘIHLÁŠENÍ
Registrovaný e-mail:
Heslo:

Zprávy

Nemocnice otvírají ordinace i večer, pacient ušetří

29.07.2010 07:36
Zdroj: MfD
Autor: Alena Rokosová
Žádná devadesátikorunová pohotovost, ale běžné ambulance, kde se za návštěvu platí 30 korun, začaly večer fungovat v několika nemocnicích. Pacienti mohou jít k lékaři po práci, aniž by "plnili" pohotovosti. O tzv. večerní péči je mezi lidmi velký zájem. Jiné nemocnice však tuto novinku odmítají.
Příspěvků v diskusi: 5

Diskuse

Z důvodu snahy o kultivaci úrovně diskusí odborného serveru Medical Tribune mohou přispívat pouze registrovaní čtenáři. Registrujte se ZDE.
Jana Fesslová
27.11.2010 | 01:43
Máte pravdu, že se může jednat o nadstandardní službu a rozhodně bych se nebránila zaplatit i vyšší poplatek, ale kdykoliv jsem potřebovala volno na převaz či vyšetření.... řekly mi v práci, že klidně můžu jít, že venku čeká dalších deset lidí na práci, proto si velice vážím práce MUDr. Šebka z Hořovické nemocnice, který mi umožnil přijet v pozdních hodinách a navíc hasil průšvih jiných lékařů.... Nikdy neremcám a platím, protože je mi jasné, že náš systém ve zdravotnictví je prohnilý a peníze jdou jinam než by měly nebo mohly.

Reakce na příspěvek

Do diskuse smějí přispívat pouze přihlášení návštěvníci. Diskutující jsou vázáni kodexem.

Copyright © 2000-2012 MEDICAL TRIBUNE CZ, s.r.o. a dodavatelé obsahu (ČTK).
All rights reserved. Podrobné informace o právech.