Stránky jsou určené odborníkům ve zdravotnictví.
Úterý 22. květen 2012 | Svátek má Emil
  |  Politika  |  Komentáře  |  Finance  |  Z medicíny  |  Kongresy  |  Z praxe  |  Tiskové zprávy  |  Legislativa  |  Rozhovory  |  

INFORMACE

PŘIHLÁŠENÍ
Registrovaný e-mail:
Heslo:

Zprávy

Boj o změny tarifních platů: prodělat mohou lékaři i učitelé

24.08.2010 09:00
Zdroj: Hospodářské noviny
Autor: Michaela Mužíková
Změna výpočtu tarifních platů, kterou navrhuje ministerstvo práce může zdravotníky připravit až o 40 procent nárokové části mzdy. Například lékař ve třinácté platové třídě s dvaatřicetiletou praxí by tak mohl přijít až o 12 tisíc korun. Podle mírnější varianty by zmiňovaný lékař přišel o 6860 korun, tedy o 22 procent pevné složky mzdy.
Příspěvků v diskusi: 12

Diskuse

Z důvodu snahy o kultivaci úrovně diskusí odborného serveru Medical Tribune mohou přispívat pouze registrovaní čtenáři. Registrujte se ZDE.
Jana
13.09.2010 | 15:39
Pracuji ve směnném provozu jako sestra už přes dvacet let,většinu času jsem "nechala" ve své práci,až to dopadlo tak,že se mi rozbila rodina.Teď jsem samoživitelka,živím děti školou povinné,pracuji od nevidím do nevidím a po snížení platů se dostanu kousek nad životní minimum,na které"mám nárok"(?).V našem státě platí-čím více poctivě pracuješ,tím hůře pro tebe!Protože my sestry po čtyřicítce,které váže doma rodina a situace v ní,nemáme kam "utéct za výdělkem".

Reakce na příspěvek

Do diskuse smějí přispívat pouze přihlášení návštěvníci. Diskutující jsou vázáni kodexem.

Copyright © 2000-2012 MEDICAL TRIBUNE CZ, s.r.o. a dodavatelé obsahu (ČTK).
All rights reserved. Podrobné informace o právech.