Stránky jsou určené odborníkům ve zdravotnictví.
Sobota 25. květen 2013 | Svátek má Viola
  |  Politika  |  Komentáře  |  Finance  |  Z medicíny  |  Kongresy  |  Z praxe  |  Tiskové zprávy  |  Legislativa  |  Rozhovory  |  

INFORMACE

PŘIHLÁŠENÍ
Registrovaný e-mail:
Heslo:

Zprávy

Pyšného lékaře bych vyrazil

02.06.2012 19:44
Zdroj: MF DNES
Autor: Lenka Petrášová
Vladimír Koza (foto), lékař, díky kterému Češi s leukemií nemusí umírat. Byl to on, kdo provedl první transplantaci kostní dřeně. Teď sám zažívá, co pro pacienta znamená narazit na limity medicíny. Kvůli vážné nemoci je na konci své cesty a bilancuje. O zdravotnictví mluví nezvykle otevřeně a s nadhledem. Rozhovor MfD.
Příspěvků v diskusi: 55

Diskuse

Do diskusí odborného serveru Medical Tribune mohou přispívat pouze registrovaní čtenáři. Registrujte se ZDE.

Upozorňujeme, že diskutující jsou povinni dodržovat kodex diskutujících. Nepřípustné jsou zejména příspěvky urážlivé a vulgární. Máme zájem o zajímavou, kritickou diskusi, nikoliv však o vulgarity. Uživatelům, kteří nebudou dodržovat tento kodex, zablokujeme jejich přístup do diskusí.
biofyzik
03.06.2012 | 21:22
i když jen z několika sezení.
Vážím si jej jako odborníka. Viděli jste však někdy ranní hlášení u něj na klinice? Pak primář sedí u stolu, kouří v místnosti, zatímco asi 10 sekundářů ten kouř /pokorně/ inhaluje. To je více než neurvalost a přezírání druhého člověka. V tomhle světle mi všechna ta jeho morální moudra velmi blednou.
S některými jeho názory souhlasím, s jinými ne. To je normální. Celkově mi přijdou příliš servilní a líbivé. Někdy trochu mimo dnešní /drsnou/ realitu. A že by někoho /ihned vyrazil/ - tedy tzv. rychlé soudy mi k tomu /morálnímu/ postoji také nesedí. Buď je pan primář sám plný rozporů a/nebo se snaží zalíbit pseudomorálním postojem.

Reakce na příspěvek

Do diskuse smějí přispívat pouze přihlášení návštěvníci. Diskutující jsou vázáni kodexem.

Copyright © 2000-2012 MEDICAL TRIBUNE CZ, s.r.o. a dodavatelé obsahu (ČTK).
All rights reserved. Podrobné informace o právech.