Přeskočit na obsah

Zpravodajství e-mailem každý týden

Co najdete v newsletteru?

Registrací získáte možnost zasílání zpravodajství o všech důležitých událostech ve zdravotnictví a medicíně každý týden do e-mailu zdarma. Už nebudete muset tyto informace pracně vyhledávat v různých zdrojích.

Ukázku newsletteru najdte zde.

Newsletter redakce rozesílá registrovaným uživatelům každý týden, zpravidla ve středu.
E-mailové zpravodajství obsahuje aktuální zprávy z ministerstva zdravotnictví, pojišťoven, nemocnic, informace o důležitých legislativních změnách ve zdravotnictví, o finančních problémech ve zdravotnictví, o novinkách v lékařské vědě a klinické medicíně ve světě i doma, rozhovory, analýzy aktuálních problémů, komentáře a další.

Zdrojem informací jsou vlastní zprávy redakce Medical Tribune, tiskové zprávy různých institucí ve zdravotnictví a zprávy z denního tisku.

Archiv článků, další rubriky, kontakty na redakci a další informace najdete na stránkách www.tribune.cz.

Přihlásit se k odběru můžete zde.

Nezapomeňte zaškrtnout políčko "přihlásit se k odběru newsletterů".

V případě, že se rozhodnete e-mailové zpravodajství Medical Tribune již neodebírat, můžete se kdykoli odhlásit, a to buď v uživatelské sekci nebo pomocí odkazu, který je zasílán na konci každého newsletteru.

Jakékoli dotazy k obsahu či technickému fungování e-mailového zpravodajství posílejte na adresu online@tribune.cz

Doufáme, že e-mailový servis webových stránek www.tribune.cz vám pomůže rychle a seriózně se orientovat v aktuálním dění ve zdravotnictví a medicíně.

(ivb), www.tribune.cz

 

Zdroj: www.tribune.cz

Sdílejte článek

Doporučené