Přeskočit na obsah

Jedinečná databáze léčiv AISLP nyní dostupná v aplikaci pro mobilní telefony

Lékař v terénu tak má například okamžitý přístup k lékovému složení, interakcím, atp. AISLP je jediná databáze léčiv, která obsahuje zkrácené informační články zpracovávané týmem odborníků.

Mobilní verze nabízí okamžité a rychlé vyhledávání všech informací přes textové zadání, nebo načtení čárového kódu pomoci fotoaparátu. Výsledky vyhledávání jsou přehledně a barevně odlišeny s intuitivním ovládáním. Na každé úrovni programu je zachována možnost ovládání pro pohyb zpět.

Program je nabízen ve třech variantách rozsahu dat:

  • FREE verze obsahuje příbalové informace obchodovaných léčivých přípravků s pravidelnou aktualizací dat. Nabízí možnost vyhledání pomoci „scanu“ čárového kódu, nebo vyhledávání napříč databázemi. Tato verze je zdarma.
  • MINI verze navíc nabízí možnost předplatit si zkrácené odborné články léčivých přípravků a parafarmak při zachování všech výhod rychlého vyhledávání. Poskytuje odborné praktické informace o jednotlivých přípravcích. Předplatné obsahuje pravidelnou aktualizací dat po dobu 12 měsíců.
  • FULL verze obsahuje kompletní sortiment a všechny dostupné informace včetně SPC, cen, preskripčních a indikačních omezení, složení, zaměnitelnosti podle ATC apod. Předplatné obsahuje pravidelnou aktualizací dat po dobu 12 měsíců.

   

Mobilní verze AISLP je určena pro telefony a tablety Android a pro provoz nevyžaduje datové připojení.

Pro podrobnější informace kontaktuje: katerina.charvatova@aislp.cz, tel.: 777 746 490.

Zdroj: INPHARMEX

Sdílejte článek

Doporučené